• Lorem ipsum

Hoe onderhoud je glazen schuifwanden in de Wintermaanden?

31 Jan 2023

Neem regelmatig de tijd om de glazen schuifwanden schoon te maken

Waarom is het belangrijk om glazen schuifwanden in de winter te onderhouden? Natuurlijk wil je ervoor zorgen dat ze altijd schoon zijn, maar in de wintermaanden is het onderhouden van de schuifwanden extra belangrijk. Op die manier zien ze er mooi en schoon uit, maar er is nog een reden waarom het belangrijk is om ze te onderhouden. Het kan namelijk zo zijn dat in de rails van de schuifwand veel vuil opstapelt, waardoor de schuifwanden niet meer goed sluiten. Dit wil je als het goed is voorkomen.

Als je regelmatig de tijd neemt om de glazen schuifwanden schoon te maken, maak je het alleen maar makkelijker voor jezelf. Zo kost het je de volgende keer namelijk een stuk minder tijd én je schuifwanden zullen nooit helemaal vies zijn.

Houd de tuin schoon

Door de wind en regen worden de glazen schuifwanden vies, vooral als er veel zand in de tuin ligt. Daarom is het verstandig om je tuin bij te houden, vooral het stuk dat dicht bij de schuifwanden ligt.

Pak een bezem en veeg de tuin regelmatig schoon, zodat er minder zand tegen de schuifwanden waait. Het is niet veel werk en de glazen schuifwanden zien er meteen een stuk schoner uit! Met een handveger kun je het zand dat al in de rails zat meteen schoonvegen. Hier kun je eventueel ook een stofzuiger voor gebruiken.

Als je de schuifwanden echt goed wilt onderhouden in de winter, kun je een vochtige doek pakken en poets je de rails meteen schoon.

Op deze manier kun je glazen schuifwanden in de wintermaanden onderhouden. Zo kun je volop genieten van je schuifwanden!

 

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »