• Lorem ipsum

Waar moet je op letten als je glazen schuifwanden wilt kopen?

3 Jan 2023

Welke sfeer wil je creëren?

Een tuinhuis of overkapping met glazen schuifwanden is erg knus en je kunt er ieder seizoen gebruik van maken. Voordat je glazen schuifwanden aan de ruimte toevoegt, houd dan rekening met welke sfeer je wilt creëren. Voeg je glazen schuifwanden toe aan een bestaande overkapping of aan jouw tuinhuis? De wand bestaat voor het grootste deel uit glas en daardoor passen ze overal bij!

Het kan ook zo zijn dat de ruimte waar je de glazen schuifwanden in wilt plaatsen er nog niet is. Maak dan een plattegrond van je tuin, zodat je duidelijk kunt zien waar de ruimte moet komen. Speel een beetje met het ontwerp of huur een professional in die jou hierbij kan helpen als je er zelf niet uitkomt.

Welke kleur wil je en hoe breed moeten de glazen schuifwanden zijn?

Wanneer je de kleur voor de glazen schuifwanden gaat uitkiezen, is het opnieuw belangrijk om rekening te houden met de sfeer die je in de ruimte wilt creëren. Bij ons kun je kiezen uit de kleuren antraciet en zwart. Wat past het beste bij jou en bij de ruimte? Vergeet ook niet op tijd de glazen schuifwanden in te meten.

Hoe onderhoud je de glazen schuifwanden?

Het onderhouden van je nieuwe glazen schuifwanden hoeft niet moeilijk te zijn. De glazen schuifwanden hebben zelfs bijna geen onderhoud nodig! Je kunt ervoor zorgen dat het glas schoon blijft door groene zeep te gebruiken, met wat lauw water en een spons. Maak het droog met een schone theedoek en je bent klaar!

Als het goed is weet je nu waar je op moet letten als je glazen schuifwanden wilt kopen. Kom je er nog steeds niet uit? Neem dan contact met ons op!

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »