• Lorem ipsum

3 tips om een kerstsfeer te creëren onder de overkapping

16 Dec 2022

Decoreer de glazen wanden voor een kerstsfeer

Als je jouw overkapping gezellig hebt ingericht, is het al een voordeel dat je tijdens de kerstdagen hier kunt zitten met je partner, vrienden of familie. Maar je kunt het nog veel gezelliger maken, zodat de kerstdagen extra speciaal voelen. Neem bijvoorbeeld de glazen wanden: deze kun je gebruiken om een gezellige kerstsfeer te creëren onder jouw overkapping. Koop wat raamstickers die met de kerst te maken hebben en plak deze op de glazen wanden. Dit zorgt meteen voor een gezellige kerstsfeer!

Gezellige dekens en kussens onder de overkapping

Andere kussens en dekens aanschaffen voor onder de overkapping doet wonderen voor de sfeer. Wordt jouw overkapping een beetje saai, omdat je al een tijdje dezelfde kleuren kussens en dekens hebt? Ga dan eens naar de winkel om wat anders te kopen, zoals een kerstdeken en bijvoorbeeld rode kussens. Misschien kun je ook voor een andere vorm kussen gaan. Op die manier wordt jouw overkapping omgetoverd tot een kerstparadijs.

Kerstversiering zorgt voor een kerstsfeer onder de overkapping

Kerstversiering mag zeker niet ontbreken onder jouw overkapping. Heb je je huis al versierd? Dan wordt jouw overkapping een gezellig verlengstuk van je huis als je hier ook kerstversiering ophangt. Je kunt natuurlijk ook een klein kerstboompje neerzetten, of juist een grote boom, dit maakt jouw overkapping alleen maar gezelliger. Hoe knus is het om hier met vrienden en familie te zitten tijdens de donkere dagen? Vergeet geen gezellige lichtjes op te hangen en kaarsen aan te steken.

Met deze 3 tips zit je altijd goed tijdens de kerst, want zo creëer jij een gezellige kerstsfeer onder jouw overkapping. Laat die kerst maar komen!

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »