• Lorem ipsum

Bij KingGlass kun je gemakkelijk en vooral veilig betalen met:

- iDeal
Met iDEAL kun je jouw bestelling veilig en gemakkelijk afrekenen. Je betaalt via de beveiligde internetomgeving van jouw eigen bank. Wij brengen geen extra kosten in rekening voor betalingen via iDeal.

- Creditcard
Bij ons kun je ook gemakkelijk en veilig betalen met een creditcard. Wij accepteren MasterCard en Visa. Je creditcardgegevens worden versleuteld via de SSL-methode. Door deze hoge veiligheidsstandaard is het kopen met een creditcard bij KingGlass zeer veilig.

- Mistercash
Belgische klanten kunnen bij ons betalen via Bancontact en Mister Cash. Met Bancontact en Mister Cash kun je vertrouwd, veilig, gemakkelijk en zonder extra kosten jouw online aankopen afrekenen. Bancontact en Mister Cash zijn geschikt voor de volgende grote Belgische banken.

- Klarna - achteraf betalen
Je kunt met Klarna achteraf betalen. Je word doorgestuurd naar de website van Klarna als je je bestelling achteraf wilt betalen. Klarna voert een controle uit op basis van diverse factoren. Bij afkeuring is het niet mogelijk om Klarna te gebruiken als betaalmethode. Gebruik in dit geval een andere betaalmethode.

- Klarna - Betaal in 3 delen
Je kunt met Klarna het aankoopbedrag in 3 delen betalen. Je word doorgestuurd naar de website van Klarna als je je bestelling in 3 delen wilt betalen. Klarna voert een controle uit op basis van diverse factoren. Bij afkeuring is het niet mogelijk om Klarna te gebruiken als betaalmethode. Gebruik in dit geval een andere betaalmethode.

- Contante Betaling
Bij KingGlass is het mogelijk om contant te betalen voor je bestelling. Let wel, bestellingen die contant betaald moeten worden, kunnen (nog) niet via de webshop geplaatst worden. Indien je een bestelling wilt plaatsen en contant wilt betalen, ben je van harte welkom in onze showroom. Hier staan onze medewerkers klaar om je te helpen met het in orde maken van de bestelling, zodat je deze ter plekke contant kunt afrekenen. Op deze manier garanderen we een soepele en veilige afhandeling van jouw contante aankoop.