• Lorem ipsum

Wij zijn KingGlass, een ervaren bedrijf met de focus op glazen schuifwanden, die zijn oorsprong heeft gevonden in de regio van Eindhoven. Wij vinden dat iedereen het recht heeft om het hele jaar door te genieten van zijn of haar tuin en hebben hard gewerkt om dit privilege voor iedereen toegankelijk te maken. De uitkomst? Topkwaliteit glazen schuifwanden tegen betaalbare prijzen.

Onze producten zijn gemaakt van de beste materialen en wij bieden deze aan tegen de scherpste prijzen! Hoe we dit doen? Geen onnodige poespas, geen grote kantoren of handelscentra. Wij verkopen onze producten grotendeels via onze webshop en hier staan simpelweg minder kosten tegenover. Zo kunnen we onze producten tegen de scherpste tarieven aanbieden en kunnen we zo veel mogelijk mensen in Nederland het hele jaar door van hun tuin laten genieten!

Wat onze klanten zeggen

KingGlass is aangesloten bij het online webshop keurmerk “WebWinkelKeur”. Hier kunnen onze klanten reviews achterlaten waar wij op onze beurt natuurlijk ontzettend blij van worden! Onze klanten waarderen onze diensten gemiddeld met een 9,4 (!).

Onze klanten

Bent u benieuwd naar hoe onze producten er bij een aantal van onze klanten in de tuin uit ziet? Op deze pagina krijgt u een goed beeld van onze glazen schuifwanden bij de mensen thuis. Wij zijn hier enorm trots op en hopen dat u er net zo van geniet!

Ervaar het zelf

Bent u benieuwd geworden naar onze producten, wilt u langskomen in onze showroom of simpelweg ons uw vragen stellen? Op deze pagina ziet u al onze schuifwanden, hier kunt u een afspraak maken voor onze showroom en hier staan onze contactgegevens. Tot snel!