• Lorem ipsum

Creëer een stoere, industriële look met de Steel Look set

22 Mar 2023

Wat is de Steel Look set?

De Steel Look set is als het ware een makkelijke aanvulling op je glazen schuifwand. Iedere eigenaar van glazen schuifwanden mag zich gelukkig prijzen, want er zitten enorm veel voordelen aan: de schuifwanden creëren binnenshuis meer licht, je kunt verschillende kamers tijdelijk splitsen en als je buiten glazen schuifwanden hebt geplaatst, zit je altijd lekker warm in de winter achter het glas naar buiten te kijken.

Toch kun je er nog een schepje bovenop doen met de Steel Look set. Deze set brengt een industriële look met zich mee en zorgt ervoor dat jouw schuifwand een stoere uitstraling krijgt. Het is een strak en minimalistisch ontwerp én je kunt het makkelijk zelf monteren op je glazen schuifwand.

Hoe monteer je de set op een glazen schuifwand?

De Steel Look set is bij KingGlass verkrijgbaar in de kleuren zwart en antraciet, zodat de glazen schuifwand er nog mooier uit komt te zien. Nog een ander voordeel: de Steel Look horizontale strips kun je direct op het glas plakken, aangezien ze plak strips hebben. Ideaal, toch? Het is wel belangrijk om het glas schoon te maken voordat je de strips op het glas plakt, omdat ze anders niet blijven plakken. Op deze manier is het helemaal niet moeilijk om de set zelf te monteren.

Dus… Ga jij voor de Steel Look set om een stoere, industriële uitstraling te creëren, of ben je tevreden met de uitstraling van de glazen schuifwanden op dit moment? Gelukkig zijn glazen schuifwanden altijd mooi en geven ze een rustige, moderne uitstraling. Maar merk je dat je toe bent aan een nieuwe look, misschien is de Steel Look set dan wel iets voor jou!

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »