• Lorem ipsum

Haal de lente in huis met glazen schuifwanden

22 Mar 2023

Waarom zijn glazen schuifwanden in de lente fijn?

Al eerder lieten we je weten waarom het fijn is om de trotse eigenaar te zijn van glazen schuifwanden in de strenge wintermaanden, maar ook in de lente zitten er veel voordelen aan. Denk eens aan een overkapping of een kantoor aan huis met glazen schuifwanden: de schuifwanden kun je ieder moment openschuiven, waardoor je in de lente lekker in het zonnetje kunt genieten én zelfs lekker in de zon kunt werken. Koelt het in de avond weer af en wordt het te koud? Dan hoeft dat geen probleem te zijn, want de glazen schuifwanden kun je ieder moment gewoon weer dicht schuiven.

Heb je al een overkapping of een andere ruimte in huis met glazen schuifwanden, maar weet je niet zo goed hoe je de lente in huis moet halen? Lees dan verder voor wat inspiratie.

Haal de lente in huis

Er zijn een aantal dingen die je kunt doen om de lente in huis te halen en veel werk is er niet voor nodig. Een makkelijke tip bijvoorbeeld: voeg wat kleur toe aan de ruimte. Je hoeft geen nieuwe meubels te kopen om kleur toe te voegen, want simpele details doen wonderen. Koop bijvoorbeeld eens nieuwe, gekleurde kussens of een ander vloerkleed en kijk hoe de sfeer in de kamer verandert. In combinatie met glazen schuifwanden die open staan, heb je voordat je het weet de lente al in huis gehaald!

Een overkapping zonder glazen schuifwanden voelt toch anders aan dan met schuifwanden. Je weet namelijk dat je niet afhankelijk bent van de buitentemperatuur: zit je in de middag heerlijk onder de overkapping een boek te lezen, hoef je niet bang te zijn dat je er later op de dag niet meer kunt zitten, want je schuift de glazen schuifwanden als het te koud wordt gewoon weer dicht.

Heb jij al glazen schuifwanden? Haal jij de lente op deze manier ook in huis?

 

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »