• Lorem ipsum

Hoe zorg je voor warmte onder de overkapping?

16 Dec 2022

Plaats een houtkachel voor warmte onder de overkapping

Een kachel kan erg knus zijn en houdt de ruimte warm. Twee vliegen in één klap, dus! Bovendien is een houtkachel een stuk goedkoper dan een dure gaskachel. De meeste houtkachels van deze tijd, zijn geschikt om te plaatsen onder een overkapping. Vraag voor de zekerheid aan een specialist welke houtkachel geschikt is voor onder jouw overkapping, dan zit je zeker goed.

Hang een heater op

Het kan ook een goed idee zijn om een heater op te hangen. Dit is namelijk nog een manier om de warmte in de ruimte vast te houden. Een heater kun je plaatsen onder een houten overkapping, maar lees altijd de handleiding goed door als je hem gaat plaatsen. Er staat belangrijke informatie in de handleiding die je niet wilt missen, zoals bijvoorbeeld wat de afstand tussen de heater en het plafond moet zijn en hoe je hem tegen de wand moet bevestigen.

Glazen schuifwanden houden de overkapping warm

Is jouw overkapping nog niet dicht? Overweeg dan het plaatsen van glazen schuifwanden. Doordat op een mooie dag de zon op de glazen schuifwanden schijnt, wordt het glas warm en daardoor hangt er een aangename warmte onder jouw overkapping. Als het te warm wordt, kun je de schuifwanden gewoon weer open schuiven!

Hoe zorg jij voor warmte onder de overkapping? 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »