• Lorem ipsum

Je overkapping gezellig inrichten

11 Nov 2022

Kleur maakt je overkapping gezellig

Wil je graag je overkapping gezellig inrichten? Voeg dan wat kleur toe. Heb je al meubels gekocht en zijn ze zwart of grijs? Geen probleem! Voeg dan wat gekleurde kussens toe, rond én vierkant. Verschillende vormen kussens zorgen er namelijk voor dat jouw overkapping wat speelser oogt. Denk ook aan gekleurde foto's, schilderijen of een leuk vloerkleed.

Planten zorgen voor gezelligheid

Je overkapping gezellig inrichten begint natuurlijk niet bij de details, maar dat betekent niet dat ze niet belangrijk zijn. Als je jouw overkapping hebt ingericht en er trots op bent, lijkt het soms alsof er iets mist. Het ziet er mooi uit, maar als je er zit voelt het nog niet gezellig. Hoe los je dit op? Door wat details toe te voegen! Zo maak je jouw overkapping sfeervol.

Planten zorgen voor gezelligheid. Staan er veel planten in jouw huis? Dan zorgen de planten er buiten voor dat jouw overkapping een gezellig verlengstuk van jouw binnenruimte is. Het maakt niet uit of je van veel of weinig planten houdt, een paar planten zorgen er al voor dat jouw overkapping tien keer zo gezellig wordt.

Je overkapping gezellig inrichten? Zet kaarsen neer!

Wat mag er niet ontbreken als je denkt aan gezelligheid? Juist: kaarsen. Kaarsen zorgen voor een rustige, gezellige sfeer en dat is precies wat je wilt creëren met jouw overkapping. Bovendien kun je ook weer met kleuren spelen door het toevoegen van kaarsen. Denk aan geurkaarsen in verschillende kleuren, maar het toevoegen van kaarslantaarns is ook een goed idee.

Welke lampen kies je?

Het soort verlichting dat je kiest, draagt bij aan de sfeer die je creëert in jouw overkapping. Vaak zorgen warme lichten voor een gezellige sfeer. Vooral met wat kaarsen is dit een goede combinatie. Zorg ervoor dat er in alle hoeken licht komt, zo lijkt de ruimte groter. Experimenteer ook eens met verlichting, het hoeft niet bij één lamp te blijven. Denk ook eens aan olielampen.

Hopelijk helpen deze tips je om een gezellig plekje te maken van jouw overkapping, zodat jij hier fijn kunt zitten. Hoe ziet jouw overkapping eruit?

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »