• Lorem ipsum

Waar ga ik mijn terrasoverkapping met glazen schuifwand voor gebruiken?

1 Jun 2022

Je kijkt reikhalzend uit naar het moment dat jouw schuifwanden arriveren, omdat je eindelijk die lang gekoesterde eetkamer kunt creëren. Maar misschien is het nog niet zo duidelijk wat je met een terrasoverkapping of uitbouw wilt doen: wil je er wel ’s avonds eten met het gezin? Hieronder geven we je verschillende ideeën die je kunnen inspireren.

Eetruimte

Eten speelt een belangrijk rol in ons leven. We hebben dan ook graag een centrale plaats in het huis waar we samen met ons gezin of partner van onze maaltijden kunnen genieten. Veel mensen hechten waarde aan het lichte en ruimtelijke aspect van een terrasoverkapping dat bereikt kan worden met glazen schuifwanden. Het voegt een extra dimensie toe aan de eetervaring.

Werkkamer

Met de komst van covid hebben Nederlanders massaal kunnen proeven van het thuiswerken en voor velen blijft dit ook na de pandemie nog een realiteit. Misschien heb je wel geen werkruimte of merk je dat je huidige werkplek te klein is. Daglicht speelt ook nu een belangrijke rol in je keuze: daglicht bevordert namelijk de concentratie en houdt je wakker. Daarom kan werken onder een zonovergoten overkapping zomaar de werkprestaties verbeteren. 

Speelkamer 

Lijkt het huis af en toe te klein met één of meerdere kinderen in huis? Een speelkamer kan een uitkomst bieden. Denk aan een dik kleed met grote kussens, een kleurtafel met stoeltje(s) en lage, toegankelijke kastjes. Hier laat jij je kleintjes spelen met hun speelgoed en knuffels. Op die manier bewaar je de rust in de rest van het huis. 

Loungeruimte

Veel mensen zullen uiteindelijk kiezen om de terrasoverkapping te gebruiken als loungeruimte. Met onze glazen schuifwanden kan een lichte rustgevende plek worden gecreëerd die als verlengde van de tuin fungeert. Zelfs in de winter kan jij hier in het zonnetje rustig wakker worden met je eerste kopje koffie. ’s Middags ontvang jij hier je gasten met een goed glas wijn of een lekkere mok thee.

Ben je eruit en klaar om je huis te transformeren met onze prachtige schuifwanden? Schroom dan niet en bel ons op 085-3036700. We zijn maandag tot en met zaterdag bereikbaar van 9:00 tot 16:00 uur. Je kan ons ook altijd een mail sturen op: [email protected].

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »