• Lorem ipsum

Waarom een glazen schuifwand? 5 voordelen op een rij

1 Mei 2022

Misschien zag je het bij de buurman tijdens de borrel of op TV bij VT Wonen: een terrasoverkapping met een prachtig strakke glazen schuifwand. Sindsdien kun je eigenlijk aan niets anders meer denken, maar toch vraag je je af: is het de investering waard? Wat levert het me nu eigenlijk op?

Bij KingGlass geloven wij dat een glazen schuifwand jouw kwaliteit van leven kan vergroten. Hieronder plaatsen we de 4 voordelen op een rij:  

Glas creëert meer ruimte

 Of je nu in een klein appartement woont of een groter huis: extra ruimte is altijd meegenomen. Door muren te vervangen door glazen wanden creëer je de illusie dat de ruimte groter is dan hij lijkt. Voorheen gesloten ruimten kun je op deze manier ‘openbreken’. 

Minimalistisch en strak design 

Het ontwerp van onze glazen schuifwand kenmerkt zich door een strak en eenvoudig design. Met de minimalistische rails van zilverkleurig aluminium en simpele deurgrepen creëer je binnen een handomdraai een moderne, luxueuze en rustgevende sfeer in én om het huis. 

Licht vergroot het mentale welzijn 

Het is wetenschappelijk bewezen dat zowel daglicht als het zien van de natuur van positieve invloed is op de mentale gezondheid. Met het plaatsen van een glazen schuifwand breng je zowel het licht als de natuur dichterbij huis. Je tuin lijkt zo het verlengde van je terras of kamer. 

Nieuwe favoriete borrel- en dinerspot  

Ben je klaar om vaker borrels en diner feestjes te organiseren? Deze lichte, rustgevende en moderne plek zorgt voor zo’n prettige diner ervaring dat vrienden en kennissen zeker snel terug zullen komen voor een vervolg. 

Ben je er zeker van dat een glazen schuifwand bij jouw huis past? Kijk dan hier welke schuifwand geschikt is. Kom je er niet uit? We zijn maandag tot en met zaterdag telefonisch bereikbaar van 9:00 tot 16:00 uur op ‎085-3036700. Je kan ons ook altijd een mail sturen op: [email protected].

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »