• Lorem ipsum

Kom langs in de showroom

Wees welkom bij KingGlass! Naast onze online winkel nodigen wij u ook graag uit om een bezoek te brengen aan onze showroom. Heeft u behoefte aan persoonlijk advies dan nodigen we u uit een afspraak te maken. Zo weten we zeker dat we u voldoende tijd en aandacht kunnen geven. Een afspraak maken kan door op de knop onderaan deze pagina te klikken. U kunt natuurlijk ook gewoon bij ons binnenwandelen zonder afspraak. Het vooraf maken van een afspraak is aan te raden.

Hieronder vindt u een overzicht van wat u kunt verwachten van uw bezoek aan onze showroom:

  • Deskundig advies: Onze ervaren medewerkers staan voor u klaar om u te adviseren over de mogelijkheden en welk model het beste past bij uw wensen en budget.
  • Diverse modellen: In onze showroom vindt u diverse modellen glazen schuifwanden in verschillende maten en kleuren. Zo kunt u de schuifwanden van dichtbij bekijken en vergelijken.
  • Accessoires en benodigdheden: Naast onze glazen schuifwanden vindt u bij ons ook alle bijbehorende accessoires en benodigdheden. Zo kunt u alles in één keer bekijken en hoeft u niet verder te zoeken.

Bezoek onze showroom en laat u inspireren! Wij kijken er naar uit u te ontmoeten en u te voorzien van een professioneel advies. Tot snel, de koffie staat klaar! ☕

Adres showroom:
Hallenweg 12, 5683CT Best Nederland

Openingstijden showroom:
Dinsdag tot en met zaterdag van 09:00 uur tot 17:00 uur.

Maak een afspraak