• Lorem ipsum

Maandag 20 Mei (Tweede Pinkesterdag) is onze showroom geopend. 

Kom langs in de showroom

Met trots delen we mee dat KingGlass is verhuisd naar ons gloednieuwe pand!
Ons nieuwe adres is: De Dieze 29, 5684 PR Best.


Wees welkom bij KingGlass! Naast onze online winkel nodigen wij u ook graag uit om een bezoek te brengen aan onze showroom. Heeft u behoefte aan persoonlijk advies dan nodigen we u uit een afspraak te maken. Zo weten we zeker dat we u voldoende tijd en aandacht kunnen geven. Een afspraak maken kan door op de knop onderaan deze pagina te klikken. U kunt natuurlijk ook gewoon bij ons binnenwandelen zonder afspraak. Het vooraf maken van een afspraak is aan te raden.

Hieronder vindt u een overzicht van wat u kunt verwachten van uw bezoek aan onze showroom:

  • Deskundig advies: Onze ervaren medewerkers staan voor u klaar om u te adviseren over de mogelijkheden en welk model het beste past bij uw wensen en budget.
  • Diverse modellen: In onze showroom vindt u diverse modellen glazen schuifwanden in verschillende maten en kleuren. Zo kunt u de schuifwanden van dichtbij bekijken en vergelijken.
  • Accessoires en benodigdheden: Naast onze glazen schuifwanden vindt u bij ons ook alle bijbehorende accessoires en benodigdheden. Zo kunt u alles in één keer bekijken en hoeft u niet verder te zoeken.

Bezoek onze showroom en laat u inspireren! Wij kijken er naar uit u te ontmoeten en u te voorzien van een professioneel advies. Tot snel, de koffie staat klaar! ☕

Adres showroom:
De Dieze 29, 5684 PR Best, Nederland

Openingstijden showroom:
Dinsdag tot en met zaterdag van 09:00 uur tot 17:00 uur.

Maak een afspraak